Een uniek cadeau of herinnering aan jouw geliefde huisdier

Een uniek cadeau of herinnering aan jouw geliefde huisdier

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Of een dierbare herinnering aan jouw overleden huisdier? Een dierenportret is dan altijd een goede keuze. Laat jouw hond of kat vereeuwigen op het witte doek. Bijvoorbeeld in de gedaante van een filosoof, een Engelse gangster of een ridder. Kies zelf een portret wat het beste past bij het karakter van jouw huisdier, of zoals jij hem of haar graag wilt herinneren. Maar hoe werkt dat eigenlijk?

 

Wanneer kiezen voor een dierenportret als cadeau of aandenken?

Een dierenportret bezorgt altijd een lach op iemands gezicht. Misschien op die van jou of van een dierbare vriend of vriendin. Maar soms ook een traan. Bijvoorbeeld omdat je als baasje net afscheid hebt moeten nemen van jouw geliefde viervoeter, poes, vogel of konijn. Waar foto’s vooral op jouw smartphone of computer blijven staan, krijgt een portret een prominente plaats. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of op kantoor. Welke gelegenheid is nog meer geschikt voor het laten maken of cadeau geven van een dierenportret?

 

 • Dierbare herinnering: een dierenportret vormt een prachtige en blijvende herinnering. Bijvoorbeeld na het overlijden van jouw hond of kat. Hoewel een foto meer zegt dan 1000 woorden, kun je jouw huisdier met een dierenportret op een unieke wijze eren. Daarbij heb je de keuze uit heel veel verschillende outfits.

 

Laat jouw huisdier afbeelden als een heldhaftige ridder, een edelvrouw of een gouverneur. Heb je meerdere huisdieren die je wilt herinneren? Bij Lavistique kun je ook een portret laten maken van 2 of zelfs 3 dieren.

 

 • Uniek cadeau voor een speciale gelegenheid: een speciale gelegenheid wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarbij kun je denken aan een verjaardag of jubileum. Een dierenportret bezorgt eigenlijk altijd een lach op iemands gezicht.

 

Ongeacht de gelegenheid. Misschien bij jezelf, een lieve vriendin of familie. Het enige wat je nodig hebt is een duidelijke foto van zijn of haar geliefde poezenbeest of harige viervoeter. Een papegaai, cavia of hamster mag natuurlijk ook.

 

 • Originele wanddecoratie: wil je jouw woonkamer of keuken voorzien van originele wanddecoratie? Ook dan kies je voor de dierenportretten van Lavistique. Door de enorme keuze aan uniformen en kleuren, kies je altijd een portret dat past bij jouw woonstijl.

 

Bijvoorbeeld boven de bank of eettafel, maar natuurlijk ook in de gang of op kantoor. De dierenportretten toveren elke dag een lach op je gezicht én vormen een prachtig aandenken aan een overleden dier.

 

Een mannelijk en vrouwelijk dierenportret in de leukste uniformen en thema’s

 Bij Lavistique heb je altijd een ruime keuze aan portretten. Dat geldt natuurlijk ook voor de keuze in portretten en thema’s. Is jouw huisdier een superheld? Of komt zijn of haar karakter meer overeen met een gangster of koning? Door het kostuum af te stemmen op het karakter van jouw huisdier, ben je altijd zeker van een treffende gelijkenis.

 

Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit mannelijke of vrouwelijke kostuums. Laat jouw poes afschilderen als een vorstin, een prinses of een gravin. Kiezen voor een portret van een dieren koppel kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld als je 2 katten, 2 honden of een hond én een kat hebt.

 

 Ik wil een uniek cadeau bestellen: hoe laat ik een dierenportret maken?

 Bij Lavistique willen we je graag een lach bezorgen. Niet alleen bij het zien van het eindresultaat, maar ook als je een uniek dierenportret wilt bestellen. Dat doe je bij ons namelijk heel eenvoudig in 3 stappen.

 

 1. Natuurlijk kies je eerst een portret en kostuum dat past bij het karakter van jouw huisdier. Daarna begin je met het uploaden van een goede foto. Een geschikte foto is van dichtbij genomen, zonder filters en in kleur. Uiteraard is het ook belangrijk dat de foto van jouw huisdier scherp en volledig is. Het hoofd van jouw hond f kat moet volledig te zien zijn.


 2. Als je dat hebt gedaan ontvang je van ons binnen 48 uur een voorbeeld. Ben je tevreden? Dan gaan we direct voor je aan de slag. Als je graag nog wat wilt laten veranderen of verbeteren, dan kan dat natuurlijk ook. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons.


 3. Binnen 5 werkdagen ontvang je jouw unieke cadeau in de vorm van een dierenportret al in huis. Hang hem op aan de wand, geef hem cadeau of gedenk jouw geliefde huisdier op unieke wijze. Wat de reden ook is, een dierenportret is altijd een goede keuze.

 

Dierenportret laten maken als canvas of poster in verschillende formaten

 

Bij Lavistique kun je jouw huisdier op een unieke wijze laten vereeuwigen in een portret. Dat kan op canvas, maar ook als poster. Als je kiest voor een canvas portret van jouw huisdier, dan heb je de keuze uit verschillende formaten zoals:

 

 • 20 x 30 cm
 • 30 x 40 cm
 • 40 x 60 cm
 • 60 x 90 cm

 

Wil je liever een poster laten maken van jouw huisdier? Dan kun je deze na ontvangst zelf inlijsten. De formaten waar je dan een keuze uit kunt maken zijn:

 

 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A3 (42 x 29,7 cm)
 • A2 (59 x 42 cm)
 • A1 (84,1 x 59,4 cm)

 

Naast een dierenportret op canvas of als poster, kun je bij Lavistique ook kiezen voor een digitale download van jouw huisdier in kostuum. Dat is bijvoorbeeld handig als je dit portret ook online wilt kunnen delen of plaatsen. Bijvoorbeeld als profielfoto op social media zoals Facebook of Instagram. Deze digitale download kun je ook nabestellen.