ONS VERHAAL

Lavistique is een jong bedrijf met als doel om van iedere bestelling een ware belevenis te maken. Van de voorpret bij het bestellen tot aan het uitpakken van jouw uniek kunstwerk, wij zorgen ervoor dat elke verwachting overtroffen wordt! 


Van een hond tot een paard en van een hamster tot een kip, elk kunstwerk krijgt evenveel aandacht. Met onze persoonlijke aanpak hoeft niemand er bang voor te zijn dat zijn/haar wens niet in vervulling gaat. Daardoor hebben wij in een korte tijd een grote en hechte community op kunnen bouwen met al onze kunstwerk eigenaren!


De liefde die je hebt voor je huisdier, staat in verhouding met onze passie voor het maken van elk uniek kunstwerk! 

ACHTER DE SCHERMEN

Huisdier portret artiest photoshop huisdier

Nadat jouw bestelling is geplaatst, staat een van onze getalenteerde artiesten te popelen om aan de slag te gaan en jouw wens in vervulling te laten gaan. Zij zullen er alles aan doen om het 100% naar wens te maken. Door de liefde, passie en ervaring waar zij mee te werk gaan, is ieder portret een feest om aan te werken.


Jouw wens + onze skills + gezamenlijke liefde voor dieren = Een perfect en uniek kunstwerk voor jou ❤️

100% Tevredenheid van de klant is voor ons het belangrijkst. Daarom zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit. Voor zowel de templates (schilderijen) en de materialen waarop wij printen, zijn wij altijd bezig om het nog beter te maken. 

Wij luisteren naar iedere klant en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Het fotograferen van dieren en hun kunstwerken, het bedenken & ontwerpen van nieuwe templates en het blij maken van alle klanten is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Jullie mooie foto's en reacties is waar wij het voor doen!

We kijken er naar uit om van al jullie schattige huisdieren, levensechte unieke kunstwerken te maken. En wij hopen al jullie wensen te vervullen om de mooiste momenten te creëren! ❤️


- Jason

Lavistique