Blogs

Valentijnscadeau voor hem of haar
Ben je op zoek naar een valentijnscadeau voor hem of haar? Wil je dit jaar veel punten scoren met het beste Valentijns cadeau van 2022? Ga dan voor een origineel cadeau, zoals een portret van je huisdier. Niet alleen je lover, maar ook jullie liefste huisdier krijgt zo een cadeautje. Dat ook nog eens in een leuk jasje, letterlijk! 
Rozen verwelken, chocola is slecht voor je en parfum raakt op. Tijd voor een écht origineel valentijnscadeau!
Lees verder
Duurzaamheid
Duurzaamheid is iets wat steeds belangrijker wordt. We hebben maar één Aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Iedereen moet een steentje bijdragen om duurzaam te zijn, maar de grootste verschillen worden bepaald door bedrijven. Of je nou een kleine...
Lees verder
Een uniek cadeau of herinnering aan jouw geliefde huisdier
Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Of een dierbare herinnering aan jouw overleden huisdier? Een dierenportret is dan altijd een goede keuze. Laat jouw hond of kat vereeuwigen op het witte doek. Bijvoorbeeld in de gedaante van een filosoof, een Engelse gangster of een ridder. Kies zelf een portret wat het beste past bij het karakter van jouw huisdier, of zoals jij hem of haar graag wilt herinneren. Maar hoe werkt dat eigenlijk?
Lees verder